Kérdés esetén keress minket bizalommal: 

+36300853207

Wonka Magic Hat Gummies kalap formájú gyümölcsös gumicukor 113g
Wonka Magic Hat Gummies kalap formájú gyümölcsös gumicukor 113g
2 290 Ft

Wonka Magic Hat Gummies kalap formájú gyümölcsös gumicukor 113g

Raktáron
2 290 Ft
Egységár: 20 265 Ft/Kg
Részletek
Wonka Magic Hat Gummies – A Mágikus Ízvarázs!

Lépj be a Wonka világába a Magic Hat Gummies segítségével! Ezek a kalap formájú gumicukrok varázslatos gyümölcsös ízekkel és élénk színekkel kápráztatnak el, amelyeket a 113g-os csomagban élvezhetsz.

Főbb jellemzők:

Varázslatos formák: A gumicukrok kalap formájúak, amelyek játékos és szórakoztató nassolási élményt nyújtanak mindenkinek, legyen az gyerek vagy felnőtt.

Gyümölcsös ízvilág: Minden harapás egy új ízvarázs – a gyümölcsös zamatok frissítő és édes élményt biztosítanak, amelyek bármikor feldobják a napodat.

Színes és élénk: A gumicukrok különböző színekben pompáznak, így minden egyes darab egy vidám élményt nyújt.


Előnyök:

Egyedi élmény: A kalap formájú gumicukrok különleges megjelenése és gyümölcsös ízvilága biztosítja, hogy minden falat igazi élvezet legyen.

Ideális méret: A 113g-os kiszerelés tökéletes arra, hogy magaddal vidd útközben vagy megoszd barátaiddal egy közös nassolás során.

Prémium minőség: A Wonka híres arról, hogy kreatív és magas minőségű édességeket készít, így garantáltan élvezetes élményt nyújtanak.


Miért válaszd a Wonka Magic Hat Gummies-t?

Ha egy vidám, varázslatos és gyümölcsös gumicukorra vágysz, a Wonka Magic Hat Gummies tökéletes választás. Különleges formája és ízeivel garantáltan mosolyt csal az arcodra és minden falattal meglepetést hoz!

Próbáld ki a Wonka varázsát még ma!

Tedd felejthetetlenné a pillanatot a Wonka Magic Hat Gummies segítségével, és élvezd a színes, kalapos gumicukrok varázslatos világát!
Adatok
Cikkszám
23294
Tömeg
135 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!