Kérdés esetén keress minket bizalommal: 

+36300853207

Coca Cola Quebec Maple juharszirup ízű üdítőital 355ml [Kanadai]
Coca Cola Quebec Maple juharszirup ízű üdítőital 355ml [Kanadai]
1 890 Ft

Coca Cola Quebec Maple juharszirup ízű üdítőital 355ml [Kanadai]

Raktáron
1 890 Ft
Részletek
Coca-Cola Quebec Maple – A Kanadai Juharszirup Édes Élvezete!

Fedezd fel a Coca-Cola új, különleges változatát, amely a kanadai juharszirup gazdag, édes ízével kápráztat el! A Coca-Cola Quebec Maple 355 ml-es kiszerelésben elérhető, és a klasszikus kóla frissítő élményét ötvözi a juharszirup természetes édességével, egy igazi kanadai különlegességgel.

Főbb jellemzők:

Kanadai juharszirupos íz: A Coca-Cola Quebec Maple tökéletesen ötvözi a Coca-Cola klasszikus ízét a juharszirup édes, karakteres aromájával, ami minden kortyot különlegessé tesz.

Frissítő élmény: Az eredeti Coca-Cola pezsgésével és frissességével, most egy különleges ízvilágban, amely emlékezetessé varázsolja a pillanatokat.

355 ml-es kiszerelés: Ideális méretű doboz, amely könnyen elfér táskában, így bárhol és bármikor élvezheted.


Előnyök:

Egyedi ízélmény: Ha szereted a különleges ízeket, a Coca-Cola Quebec Maple igazi ínyenc élményt nyújt, amely egyszerre frissítő és édes.

Limitált kiadás: Ez a változat csak korlátozott ideig érhető el, így érdemes gyorsan beszerezni, hogy részese lehess ennek az egyedi kanadai ízvilágnak.

Kanadai különlegesség: A Quebec Maple változat a kanadai juharszirup ízével hoz egy szelet Kanadát a poharadba, autentikus élményt nyújtva.


Miért válaszd a Coca-Cola Quebec Maple-t?

Ha szereted a Coca-Colát és nyitott vagy az új ízek felfedezésére, a Quebec Maple egy kihagyhatatlan lehetőség. Ez a különleges változat egyszerre édes és frissítő, tökéletes választás a Coca-Cola és a juharszirup rajongóinak.

Szerezd be a Coca-Cola Quebec Maple-t még ma!

Éld át a kanadai ízek különlegességét a Coca-Cola juharszirupos változatával, és élvezd a limitált kiadású, édes és frissítő élményt minden kortyban!
Adatok
Cikkszám
22101
Tömeg
640 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!